Even geduld aub...

                                                         

           vakmanschap is meesterschap
scherp en een no-nonsense aanpak
    de ondernemer naast de ondernemer
            grip op de veranderingen
als een gids voor onze route

                                                                     “de ondernemer naast de ondernemer”

ORGANISATIE

Wastoren.nl

CONTACTPERSOON

Co Verburg

FUNCTIE

DGA

OPDRACHT - PROBLEEMSTELLING

Wastoren is een relatief jong bedrijf en producent van meubelen voor wasmachines en drogers. Wastoren heeft een sterke regionale binding met internationale allure. De meubelen worden via retailers (B2B) en rechtstreeks aan klanten via webshops in Europa en Australië geleverd. De export naar andere continenten volgt snel. Elk kanaal en elk land vraagt om een eigen benadering. Dit is telkens maatwerk. De dynamiek van de nationale en internationale handel voor zowel de B2B als B2C markt vereist (bijna) dagelijkse aanpassingen in de strategie en operationele bedrijfsvoering.

Vragen die ons iedere dag bezig houden zijn: hoe realiseren we onze plannen? Hoe benutten we de marktkansen? Hoe werken we in de productie-logistieke keten optimaal samen? Hoe beperken we onze verspillingen?

OPDRACHT – OPLOSSING

Als DGA van ons familiebedrijf heb ik behoefte om te sparren. Een frisse blik van buitenaf die me vragen stelt, en belangrijker nog, meedenkt over oplossingen.

ADVIES EN BEGELEIDING

Ik ken Erik Lammers al een lange tijd. Ooit samen getennist en nu – als de agenda het toelaat – samen op de golfbaan. Erik kent mijn gezinsleden en is nauw betrokken bij mijn zakelijke en privé beslissingen waar ik voor sta. Samen zorgen we voor een gezonde balans tussen zakelijkheid en de menselijke maat.

Bij Erik heb ik het gevoel van “de ondernemer naast de ondernemer”. Dat levert de goede gesprekken en ideeën op. Ik hou van eenvoud, praktisch en oplossingsgericht. Daarin vinden we elkaar.

Met Wastoren staan we aan het begin van nog vele ontwikkelingen. Ik blijf Erik uitdagen. Erik daagt mij uit. En niet alleen zakelijk. Ook op de golfbaan gaat die onderlinge strijd door!

PRAKTIJKCASES

Klantverhalen   |  KlantvragenKlantsectoren   |   Klant worden  |

Onze aanpak    |    Strategische thema's   |   Projecten uitgelicht    | 

Jongbloed Strategen - Sitemap