Even geduld aub...

www.wastoren.nl

OPDRACHT - PROBLEEMSTELLING
Wastoren is een relatief jong bedrijf en producent vanmeubelen voor wasmachines en drogers.Wastoren heeft een sterke regionale bindingmet internationale allure. De meubelen worden via retailers (B2B) en rechtstreeks aan klanten via webshops in Europa en Australië geleverd. De export naar andere continenten volgt snel. Elk kanaal en elk land vraagt om een eigen benadering. Dit is telkens maatwerk. De dynamiek van de nationale en internationale handel voor zowel de B2B als B2C markt vereist (bijna) dagelijkse aanpassingen in de strategie en operationele bedrijfsvoering.

Vragen die ons iedere dag bezig houden zijn: hoe realiseren we onze plannen? Hoe benutten we de marktkansen? Hoe werken we in de productie-logistieke keten optimaal samen? Hoe beperken weonze verspillingen?

OPDRACHT – OPLOSSING
Als DGA van ons familiebedrijf heb ik behoefte om te sparren. Een frisse blik van buitenaf die me vragen stelt, en belangrijker nog, meedenkt over oplossingen.

ADVIES EN BEGELEIDING
Ik ken Erik Lammers al een lange tijd. Ooit samen getennist en nu – als de agenda het toelaat – samen op de golfbaan. Erik kent mijn gezinsleden en is nauw betrokken bij mijn zakelijke en privé beslissingen waar ik voor sta. Samen zorgen we voor een gezonde balans tussen zakelijkheid en de menselijkemaat.

Bij Erik heb ik het gevoel van “de ondernemer naast de ondernemer”. Dat levert de goede gesprekken en ideeën op. Ik hou van eenvoud, praktisch en oplossinggericht. Daarin vinden weelkaar.

Met Wastoren staan we aan het begin van nog vele ontwikkelingen. Ik blijf Erik uitdagen. Erik daagt mij uit. En niet alleen zakelijk. Ook op de golfbaan gaat die onderlinge strijd door!

Terug naar het overzicht

Jongbloed Strategen - Sitemap